Com seguir una ruta Offline?

Amb els mapes offline gratis de Wikiloc, pots seguir rutes sense dades d'Internet ni cobertura mòbil i estalviar bateria.

Per seguir una ruta offline:
  1. Abans de seguir la ruta, des de casa teva i amb bon senyal Wifi:
    1. Guarda la ruta offline a l'App: App > Part inferior de la pantalla de la ruta que vols seguir > Prémer sobre "Disponible offline"
    2. Descarrega el mapa offline gratuït de la zona en la qual vulguis seguir la ruta: Ajuda
  2. En el moment de seguir la ruta:
    1. Canvia la visualització del mapa d'online a offline: Ajuda
    2. App > Part inferior de la pantalla de la ruta que vols seguir > Prémer sobre "Segueix aquesta ruta"
    3. Si ho vols, pots desconnectar les dades, WiFi, Bluetooth o inclòs posar el teu mòbil en mode avió. Estalviaràs bateria!

Si la jornada és llarga, és molt recomanable dur una bateria de recanvi. Cal tenir en compte que en condicions meteorològiques fredes, les bateries tenen menys durada.