Afegir o eliminar un Company de Ruta

Els companys de ruta (trail buddies) són els amics que van estar amb tu seguint una ruta.

Com puc afegir o eliminar un company de ruta a una de les meves rutes?

Pots afegir o eliminar un company de ruta en una de les teves rutes seguint aquests passos:

1. Des de la web de Wikiloc, fes clic al menú desplegable de la part superior dreta de la pantalla i després clica sobre El teu perfil.
  2. Col·loca el cursor sobre la ruta a la qual vols afegir un company de ruta.
  3. Fes clic sobre + Afegeix companys de ruta.
    1. Per afegir un company de ruta: Si ja tens companys de ruta d’altres rutes, el sistema te'ls suggerirà i només hauràs de fer clic sobre Afegeix. Si encara no tens companys de ruta, pots escriure el seu correu electrònic o nom d'usuari de Wikiloc.
    2. Per eliminar un company de ruta: Posa el cursor a sobre d’Afegit i fes clic sobre Elimina.
  4. A la part inferior de la pàgina, fes clic sobre Finalitza.
  5. El teu company rebrà un correu per confirmar. Un cop ha confirmat, s’afegirà com a company de ruta.

¿Com puc sol·licitar ser company de ruta a la ruta d'un amic?

Pots sol·licitar aparèixer com a company de ruta en la ruta d'un amic seguint aquests passos:

1. Des de la web, ves a la ruta on vols aparèixer com a company de ruta.
  2. A la part dreta, sota la informació meteorològica, fes clic sobre l'enllaç He fet aquesta ruta.
  3. A la secció La vaig fer juntament amb (nom d'usuari del teu amic), fes clic sobre el botó Afegeix-me.
  4. El teu amic rebrà una sol·licitud. Un cop confirmi, apareixeràs com a company de ruta a la ruta que has sol·licitat.

Les rutes en què has participat es mostraran al teu perfil a la pàgina web. Ara com ara no es mostren a l'app del telèfon.