Vincular el teu Garmin a un compte Wikiloc creat amb Login Social

Has creat el teu compte de Wikiloc identificant-te amb una altra plataforma i no pots accedir a l'app de Wikiloc per Garmin Connect IQ?

Per aparellar un compte de Wikiloc amb un GPS Garmin, en alguns casos és necessari disposar d'una contrasenya. Això depèn del model del Garmin.

Els usuaris que han creat el seu compte de Wikiloc amb Login Social (accedint a través d'un compte Google o Apple ID), no disposen de contrasenya.

Per accedir a un compte de Wikiloc des de l'app de Wikiloc per Garmin Connect IQ, és necessari disposar d'una contrasenya.

Pots crear la contrasenya seguint aquests passos:

1. Accedeix al teu compte de Wikiloc des del web: https://ca.wikiloc.com
  2. Des de la part superior-dreta de la pantalla, obre el desplegable del teu perfil i fes clic sobre "Configuració"
  3. En la secció d'Informació personal > Contrasenya, clica el botó "Crear paraula de pas"
  4. Segueix les instruccions per a crear la nova contrasenya.

Un cop creada, en lloc del botó "Crear paraula de pas", apareixerà "Canvia paraula de pas".

5. Accedeix a l'app de Wikiloc per a Garmin Connect IQ amb el teu email i la teva nova contrasenya.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres