Les teves Llistes de Rutes

"Les teves llistes" és una bona manera de guardar les rutes que trobis a Wikiloc per més endavant i mantenir-les organitzades.

Afegir / eliminar rutes d'una llista

Per aafegir rutes a una llista fes clic sobre qualsevol botó amb la icona d'un marcador i el text "Desa en una Llista" que trobaràs a la part superior-dreta del mapa d'una ruta o a la part superior de la targeta de previsualització d'una ruta:

Es desplegarà un menú amb les teves llistes. Fes clic sobre una d'elles o crea'n una de nova.

Per a eliminar rutes d'una llista:

• Des de la ruta: fes clic al botó "Desa en una Llista" i des-clica la icona de marcador de la llista de la qual la vulguis eliminar.
  • Des de "Les teves llistes": accedeix a la llista de la qual vulguis eliminar la ruta i des-clica el botó "Desa en una Llista".

Crear una llista de rutes

(Requereix Wikiloc Premium) Per crear una llista de rutes, ves a la pestanya "Les teves llistes" del teu perfil i fes clic sobre el botó "+ Nova Llista" que hi ha a la part inferior de les dues llistes permanents.

Introdueix un nom per la nova llista. Si vols que sigui privada, marca la casella "Privada" (les llistes privades només són visibles per a tu i no es poden compartir). Fes clic al botó "Crear" per a desar la llista.

Editar / Esborrar una llista de rutes

Per a editar una llista del teu perfil, ves al teu perfil, "Les teves llistes", fes clic a la llista i després al botó "Editar llista":

Podràs editar la següent informació:

• Nom de la llista
  • Privacitat (les llistes privades només són visibles per a tu i no es poden compartir).

Per a eliminar la llista, fes clic sobre el botó "paperera".