Pujar una ruta del teu Polar a Wikiloc (Polar Flow)

Vols saber com pots pujar una ruta des del teu dispositiu Polar™ a Wikiloc?

En la majoria de dispositius Polar™, per a pujar una ruta des del GPS al teu compte de Wikiloc, s'haurà d'exportar la ruta des del web  Polar Flow™ al teu ordinador i d'allà penjar-la al web de Wikiloc.

1. Un cop hagis gravat la ruta amb el teu dispositiu, aquesta es registrarà dins el teu compte de Polar Flow™.
  2. Exportar el fitxer en format .gpx de Polar Flow™ a l'ordinador:
    1. Escull una de les teves rutes (sessions d'entrenament) dins la pestanya "Agenda", "Historial de entrenamiento"
    2. Ajustar el "período de tiempo"
    3. Clicar sobre la sessió d'entrenament
    4. A la part inferior esquerra de la fitxa de ruta clicar sobre "Exportar Sesión"
    5. Seleccionar "Ruta (GPX)". L'arxiu es desarà en el teu ordinador.
  3. Connectar-se al web de Wikiloc i iniciar sessió amb el teu usuari.
  4. Dins el teu perfil, a la part superior de la pantalla clicar sobre "Puja Rutes"
  5. Escollir l'opció "Puja el fitxer" amb la descripció "Selecciona el fitxer GPS amb les rutes i punts d'interès a publicar".
  6. Escollir el fitxer .gpx desat a l'ordinador.
  7. Assegurar-se que la ruta i els Waypoints (punts d'interès) queden ben seleccionats. Clicar sobre "Continua".
  8. Omplir els camps: Nom, descripció, activitat, dificultat tècnica, privacitat, fotos i vídeos. Clicar sobre "Continua".
  9. Si es vol "Afegir companys de ruta" i "compartir a les xarxes socials".