L'App no grava (Android)

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Estàs intentant gravar una ruta amb el meu Android però el punt blau no es mou?

Possiblement el teu mòbil necessiti que la teva App de Wikiloc tingui el filtratge de soroll GPS desactivat.
En la majoria de mòbils és millor tenir aquesta opció activada per a evitar enregistrar coordenades de baixa precisió.

Si tens problemes al gravar una ruta, prova de desactivar-lo. Dins l'App, accedeix a l'engranatge de "Configuració" de la part superior dreta de la pantalla, llavors fes click sobre "Configuració Avançada", i dins de "GPS noise filtering" seleccionar "No".