Com gestionar els teus Mapes Offline des de l'App Wikiloc?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Entrant a la Pestanya Perfil, a la part superior-dreta de la pantalla escollirem l'engranatge de "Configuració" i tot seguit l'opció "Mapes sense Connexió".

Un cop dins podràs veure:

Mapes Descarregats:

Si cliques sobre un dels teus mapes descarregats, s'obrirà una pantalla amb:

• Detall del mapa
  • "Mostra Mapa": Clicant sobre el botó podràs obrir-lo per a veure'l amb més detall.
  • "Paperera":  Clicant sobre el botó podràs eliminar-lo.
  • "Moure a SD": Si el teu dispositiu és Android, amb una versió KitKat (4.4) o superior, i disposa d'una targeta SD, clicant sobre el botó es mourà allà.

Els Mapes de la teva àrea:

Podràs veure els mapes offline disponibles a la teva àrea.
Si cliques sobre un d'ells, s'obrirà una pantalla amb:

• Detalls del mapa
  • "Descàrrega": Clicant sobre el botó baixaràs el mapa offline escollit.

Recomanem descarregar aquests fitxers utilitzant una connexió Wi-Fi, ja que l'ús de dades mòbils pot ser molt intens degut a la seva gran dimensió.